El Club Bàsquet Sant Feliu escriu una emotiva carta a les residències de Sant Feliu i en publiquen també un vídeo

basq

Bon dia!

Des del Club Basquet Sant Feliu us volem fer arribar tot el nostre escalf, i us volem fer saber que estem molt orgullosos de vosaltres, de la nostra gent gran! I estem molt orgullosos perquè sabem que esteu tots bé i perquè sabem que esteu forts i que no us rendiu, que no abaixeu els braços i que seguiu en peu per a fer front a aquest coi de “bitxu”.
La vida ens posa esgraons i aquest el pujarem, perquè si una cosa tenim els ganxons és que som cabuts o “cabezones”, i no per la mida del cap, sinó pel nostre tarannà. Un tarannà que fa que fins que no aconseguim el que volem no parem, i no pararem fins a que puguem fer la vida que fèiem abans i poder abraçar als nostres familiars.
Encara que, en aquests moments estem tranquils perquè sabem que no esteu sols, sabem que a banda de tots els familiars i veïns de Sant Feliu de Guíxols que pensem en vosaltres, esteu acompanyats de gent que us estima i us cuida especialment, com són tots els treballadors i treballadores de la residència a qui també volem agrair la seva vocació.
Sí, ara va per vosaltres, els i les treballadores de les residències de gent gran, sou magnífics!!! Anteposeu la vostra salut a que la nostra gent gran estigui ben atesa, i a això a banda de professionalitat se li diu vocació, i la vocació surt del cor.
Moltíssimes gràcies!!! Estem convençuts que si juguem com un equip on tots vosaltres, juntament amb els veïns de Sant Feliu i la gent que ha de treballar per assegurar que la resta estiguem bé (personal sanitari, de seguretat, agricultors, ramaders, comerciants, ... ), juguem com ho hem de fer i sense saltar-nos el confinament, guanyarem aquest partit.
Doncs vinga ben fort i tots junts a la de 3 ... un, dos, tres, ENS EN SORTIREM!

Podeu enviar els textos que desitgeu, amb pensaments, missatges d’ànims o poesies. No cal que conegueu a algú d’allà dins. L’adreça és Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
Podeu fer un missatge general i també adreçar-ne als cuidadors, cuidadores i a tot el personal. Es demana que preferiblement siguin missatges de text, perquè són fàcils de llegir en veu alta

 

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits