L’Ajuntament comença una ronda de contactes amb els empresaris i autònoms i posa a disposició un formulari online

icad

L’Ajuntament iniciarà una ronda de contactes amb tots els empresaris i autònoms de Sant Feliu de Guíxols per saber quina és l’afectació que està tenint l’actual situació en els seus negocis, a més de per saber si s’han pogut acollir a algun dels ajuts que s’han posat a la seva disposició des d’altres administracions.

La idea és que, a partir d’aquí, des del consistori es pugui treballar en quines són les línies d’ajut que es poden establir des de l’Ajuntament cap a les empreses afectades de la ciutat. També s’ha creat un formulari, al qual podeu accedir fent clic aquí, que els mateixos empresaris i autònoms poden omplir. Si bé l'Ajuntament té un complet llistat, hi ha algunes empreses i autònoms que han fet canvis en algunes dades (mails, mòbils...) i es facilita el formulari per tal que es tingui més precisió

Des de l’Ajuntament s’explica que volen mantenir un “contacte constant”, per tal de “fer-vos costat i ajudar-vos en tot el que sigui possible”. També es demana la col.laboració per “fer-nos arribar les vostres dades i comentaris a través d’aquest breu formulari”.

 També hi ha disponible un correu electrònic per a qualsevol dubte o consulta, que és: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits