La Policia Local ja ha denunciat 359 persones per no complir amb les condicions de l'estat d'alarma

CONTROLS 3

 

La Policia Local de Sant Feliu de Guíxols segueix realitzant controls policials a la ciutat, també a les seves entrades i sortides, per comprovar que qui s’està desplaçant, a peu o en vehicle, ho fa dins els paràmetres permesos per l’estat d’alarma.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Ernesto Asurmendi, ha explicat que aquests controls s’han incrementat un 52% respecte a la setmana passada i que, en total, ja se n’han realitzat 701 a tota la ciutat.

Fins ara, s’han denunciat a 359 persones “per no respectar les condicions del confinament”. El regidor recorda que respecte a la setmana passada, les denúncies han augmentat un 26% i que “en part, això ha estat per les segones residències, on s’han denunciat a 127 persones”.
D'altra banda, en la darrera setmana, la Policia Local ha augmentat les assistències urgents a domicili un 24%.

També s’ha referit a la possibilitat que es planteja que, d’aquí uns dies, els més joves puguin sortir cada dia uns minuts al carrer. “De moment tot continua igual, a dia d’avui encara no es pot sortir i s’ha de recalcar, i molt, que la gent es quedi a casa”, recordant la provisionalitat de la proposta, que depèn de l’evolució de la situació en els propers dies.

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits