Crida a les persones grans de Sant Feliu que encara no han rebut la trucada de l'Ajuntament

people-3188291_1280

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols va iniciar fa unes setmanes una iniciativa solidària per mitjà de la qual telefona a totes i cadascuna de les persones majors de 70 anys de la ciutat guixolenca. Malauradament, però, encara no s'ha pogut arribar a la totalitat de persones que conformen aquest col·lectiu, una circumstància derivada de diversos factors:

  • La persona en qüestió no agafa el telèfon. Bé perquè no arriba a temps de despenjar l'aparell, bé perquè desconfia del fet que aparegui en pantalla un "número ocult". En aquest segon cas no ha de sorgir cap mena de preocupació: si es truca des d'un número ocult és per tal de garantir la privacitat dels treballadors i treballadores de l'Ajuntament que estan realitzant aquesta tasca des dels seus telèfons personals.
  • No consta cap número de telèfon al padró municipal.
  • Número de telèfon erroni o obsolet.

Amb tots aquests supòsits, si encara no heu rebut la trucada en qüestió truqueu directament al número d'atenció de l'Ajuntament 972 32 70 00, disponible cada dia (de dilluns a diumenge) entre les 9h del matí i les 19h del vespre. Informeu de la vostra situació i així podrem incloure-us al llistat de números de telèfon.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és atendre les necessitats del col·lectiu de gent gran, especialment vulnerable als efectes de la COVID-19. A cada trucada se'ls pregunta pel seu estat de salut, si tenen qualsevol tipus de necessitat o si requereixen d'informació relacionada amb el context actual.

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits