Consulteu les dades dels darrers controls policials i la informació sobre les proves de la Covid-19 al personal de la Policia Local

Ja es coneixen les dades dels controls policials que s’han dut a terme en aquesta darrera setmana a Sant Feliu de Guíxols. També s’ha sabut que està previst realitzar proves de la Covid-19 al personal de la Policia Local. A més, el regidor de Seguretat Ciutadana, Ernesto Asurmendi, ha enviat un missatge demanant responsabilitat a pares i mares en les sortides amb menors de 14 anys.

Pel que fa a les dades dels controls policials, des que es va iniciar l’estat d’alarma se n’han realitzat 817, amb un increment del 17% respecte a la darrera setmana. En total, el nombre de persones denunciades ascendeix a 453, augmentat la xifra en un 21% respecte a fa 7 dies, un augment que s’ha degut, sobretot, per denuncies a persones que han vingut a la seva segona residència. Fins ara se n’han denunciat 196.

En establiments comercials, s’ha actuat en 23 per no complir amb la llei. El percentatge ha augmentat un 35% respecte a les dades de la passada setmana.  Pel que fa a les actuacions d’assistències urgents a la ciutadania en domicili, han crescut un 18%, quedant la xifra en 120 en total.

En la qüestió dels testos de detecció ràpida de la Covid-19 que es faran al personal de la Policia Local de la ciutat, els serològics IgG i IgM es faran quan es tinguin els testos PCR, que és amb els quals es pot realitzar el contrast dels resultats. Sense aquest darrers, no es podrien tenir les dades reals de les possibles afectacions al cos policial.

D’altra banda, el regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament, Ernesto Asurmendi, ha fet una crida a la responsabilitat dels pares i mares que des d’aquest diumenge poden portar a passejar als seus fills durant una hora, demanant-los que “respectin les condicions de sortida dels menors, tant en l’horari com en les distàncies i que sobretot, no facin grups amb altres unitats familiars que no són del mateix nucli familiar perquè estem posant en perill tot el que fins ara s’ha aconseguit gràcies a les persones que han seguit aquest confinament, als quals dono les gràcies”.

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits