L’Ajuntament repartirà a domicili 50.000 mascaretes gratuïtes pels ciutadans de Sant Feliu de Guíxols

L’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, ha anunciat que l’Ajuntament ha adquirit 50.000 mascaretes per repartir, a domicili i de manera gratuïta, entre tots els ciutadans empadronats a la ciutat. En total els ciutadans rebran dues per persona, atenent les dades del padró municipal d'habitants, i distribuïdes per unitats familiars. Les mascaretes són quirúrgiques, d'alta qualitat, i homologades per la Unió Europea.

“No s'ha de desplaçar ningú perquè es rebran a casa”, ha dit l'Alcalde. Ja estan en mans del consistori des d’aquest passat dilluns 27 d’abril. Les mascaretes que ha adquirit l'Ajuntament s'han d'ordenar per adreces, tot ordenant els enviaments a domicili per carrers, blocs, barris i sectors. Serà una tasca que realitzaran en breu una quinzena de voluntaris degudament equipats, i on des del primer dia ja aniran sortint unitats que s'aniran repartint als domicilis.

L’Alcalde explica que el tema de la compra ha estat “molt complicat” degut a una “guerra comercial en la compra de mascaretes a nivell internacional”.
La previsió és que totes les mascaretes arribin a la totalitat de la ciutat en un màxim de vuit dies, des de l'inici del repartiment. “Son mascaretes quirúrgiques de bona qualitat” ha explicat Carles Motas.

Per l’Alcalde, les mascaretes són un “element que ajuda, nosaltres recomanem enèrgicament que es facin servir, perquè les autoritats sanitàries ens diuen que és un element que ajuda a prevenir el contagi tant a un mateix com als demés”.
Des del consistori es demana que la mascareta s’utilitzi de manera correcta, seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries. “L’esforç que s’ha fet de proveir de mascaretes a tothom, espero que tothom les faci servir amb seny i les utilitzi de manera correcta”, conclou Carles Motas.

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits