L'alcalde Carles Motas aconsella cenyir-se a les mesures publicades i vigents, tot i el pla de desescalada anunciat pel govern de l'Estat

digital-marketing-1433427 1280

El govern de l’Estat va anunciar dimarts el seu pla de desconfinament gradual per a les properes setmanes i mesos. Tot i que encara és molt provisional i embrionari, l’executiu va desvetllar algunes de les claus de la suavització de les mesures contra la propagació del coronavirus, com ara que està pensat que es faci asimètricamentper províncies. La idea és que els territoris vagin superant progressivament les quatre fases de desconfinament explicades, sense entrar en detall, pel president Pedro Sánchez, sempre en funció de diversos indicadors (nombre de llits disponibles a les UCI, evolució epidemiològica, etc.). En podeu trobar més informació a la web oficial del govern espanyol (lamoncloa.gob.es).

En qualsevol cas, però, l’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, considera adequat cenyir-se als acords i mesures que estiguin publicats i vigents. Més que no pas deixar-se emportar per calendaris provisionals i hipotètics, el batlle guixolenc sosté que és més oportú anar escoltant informatius a diari, com el de Ràdio Sant Feliu. El personal de l'emissora municipal, juntament amb els membres de l'Àrea de Comunicació i Premsa del consistori ganxó, expliquen cada dia els canvis que es produeixen, això sí, un cop ja s'han fet públics i són vigents a nivell oficial.

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits