En marxa les preinscripcions presencials amb cita prèvia als centres escolars de Sant Feliu

children-2914357 1280

Tret de sortida de les preinscripcions escolars presencials a Sant Feliu de Guíxols, així com a la resta de Catalunya. Després de gairebé una setmana de preinscripcions en línia, les famílies que n’hagin concertat cita prèvia poden, des d'aquest dimarts dia 19 de maig de 2020, adreçar-se als centres escolars a l’hora acordada per a realitzar el tràmit presencialment.

Es tracta d’una mesura per a resoldre aquells casos en què la manca de recursos ha impossibilitat la preinscripció online. Així mateix, els centres continuen prioritzant el procediment en línia per tal d’evitar al màxim el contacte físic i, de fet, el tràmit encara es pot fer per la via telemàtica.

Per a les preinscripcions presencials és imprescindible haver pactat cita prèvia amb el centre educatiu que tingueu com a primera prioritat. Extremeu les precaucions i recordeu que el termini per a aquest tràmit, tant en la versió presencial com en la digital, finalitza aquest divendres, 22 de maig.

Per a totes aquelles persones que formalitzin la preinscripció físicament, cal seguir els consells i protocols de seguretat implementats. Per exemple, s’ha de respectar en tot moment la distància de 2 metres i, preferiblement, s’ha d’anar protegit amb mascareta pròpia. Tanmateix, es demana que es respecti l’hora acordada, ni abans ni després, per tal d’evitar aglomeracions. Si cadascú es porta el seu bolígraf de casa, els centres també ho agrairan.

En aquest sentit, Salvador Calabuig, regidor de l'àrea d'Educació del consistori guixolenc, ha volgut agrair i reconèixer la tasca d'aquells alumnes "que han après ells mateixos a completar la preinscripció i que han ajudat els seus familiars". El mateix Calabuig també ha dirigit unes paraules d'agraïment "a tots els mestres i treballadors municipals per l'esforç que estan fent per tal que tot funcioni correctament". 

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits