Els Jardins del Monestir reobren les seves portes a partir del 22 de maig

DSC 3470-min

Ja hi ha data per a la reobertura de portes dels Jardins del Monestir de Sant Feliu de Guíxols: 22 de maig de 2020. L’alcalde guixolenc, Carles Motas, ja va advertir a principis de setmana en el seu videomissatge diari de Facebook que el consistori estava treballant en la seva nova posada en marxa, i ara ja se n'ha pogut concretar els detalls.

El batlle ganxó ha comentat que la reobertura està enfocada a què els habitants de Sant Feliu "puguin passejar i relaxar-se" per aquest paratge natural. "És un privilegi tenir un tros de muntanya al cor de la ciutat", ha afegit el mateix Motas, que ha aclarit que "es controlarà la capacitat per a evitar aglomeracions". L'alcalde ha conclòs que per a accedir-hi serà necessari portar mascareta, ara que està en vigor la nova normativa sobre l'ús obligatori de la mascareta a l'espai públic o obert al públic.

Es podrà accedir a les instal·lacions dels Jardins del Monestir de 10h a 14h, al matí, i de 17h a 20h, a la tarda. En aquest sentit, és important remarcar que de 10h a 12h i de 19h a 20h. l'ús serà preferencial per a persones majors de 65 anys.

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits