Preinscripcions de batxillerat per al curs 2020-2021: del 27 de maig al 3 de juny

french-2547186 1280

Si dies enrere parlàvem de les preinscripcions en educació infantil, primària i secundària obligatòria, aquesta setmana és el torn dels futurs alumnes de batxillerat. El període de preinscripcions per a aquest col·lectiu s'obre dimecres, 27 de maig, i acaba dimecres de la setmana següent, dia 3 de juny. Es tracta d'un tràmit imprescindible per als estudiants que el proper any escolar 2020-2021 tenen pensat cursar primer o segon de batxillerat.

El funcionament és molt similar al de les preinscripcions d'infantil, primària i secundària obligatòria, és a dir, a través d’Internet, realitzant el tràmit que trobareu a la web preinscripcio.gencat.cat i enviant-ne el resguard a la bústia oficial de correu electrònic del centre que hagueu escollit com a primera opció. Al mateix correu també haureu d’adjuntar documentació annexa acreditativa que trobareu a la mateixa web del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

Segons s'indica a la pàgina oficial del departament, només en casos excepcionals en què no es pugui enviar el resguard o la documentació per correu electrònic es podrà fer l'entrega de manera presencial. Això sí, s'haurà d'haver concertat amb antelació cita prèvia amb l’institut en qüestió.

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits