Factures. Funcionament provisional.

factures

Com entrar les factures mentre l'Ajuntament és tancat? 

Registre de factures:

 S'ha de fer telemàticament a través d'aquest tràmit, amb certificat digital 

http://ciutada.guixols.cat/tramit/Comunicacio-de-dades-bancaries-per-part-dels-proveidors_1298

[Tràmit per a subjectes obligats a relacionar-se electrònicament amb l’administració, segons l’article 14 de la Llei 39/2015 (persones jurídiques, entitats, professionals col·legiats i els seus representants), hauran de continuar presentar-lo telemàticament a la seu electrònica]

Persones físiques:

Els proveïdors que siguin persones físiques, durant del decret d’Alcaldia de 13 de març en relació a les  mesures preventives, de protecció i organitzatives amb motiu del coronavirus SAR-Cov-2, podran realitzar l'entrada i registre de factures (escannejades, en format PDF...) a través dels següents correus electrònics:

Entrar factures per a qualsevol servei de l'Ajuntament excepte Emissora de Ràdio o Escola de Música. Enviar emaila: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Entrar factures per a Emissora Municipal i/o Escola de Música (el que es coneix com Organismes Autònoms). Enviar email a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits