Èxit de la Diada de Sant Jordi

  • Dos dies de Sant Jordi radiant... i implacable pluja de tarda

La Fira de Sant Jordi de Sant Feliu de Guíxols va gaudir de dos matins i migdies radiants. Amb un sol que feia gairebé impossible que es complissin les prediccions meteorològiques, de mal temps, a les tardes. Però no van fallar: a mitja tarda, pluja, i precisament en els dos dies previstos per a la celebració.
Fora d'aquest contratemps, la majoria de les activitats es van poder celebrar. Les diferents parades de llibres i roses, ja fos de llibreries, flors, biblioteca, entitats, partits polítics, associacions, o diferents col.lectius, van poder omplir la rambla Vidal en dues jornades de fira festiva.
La majories de les activitats organitzades (xerrades, jocs infantils, premis, explicació de contes...) es van poder realitzar, així com també un programa especial de Televisió Costa Brava, de les onze del matí fins a dos quarts d'una, en directe.
L'autor local més sol.licitat aquest Sant Jordi, Gerard Bussot, va poder signar exemplars de la seva novel·la Temps d'herois (Editorial Efadós), junt amb altres autors locals que van ser present a la nostra ciutat.

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits