Sant Feliu de Guíxols, la gran festa de l'arribada de participants de Trailwalker

Gran èxit de la marxa esportiva solidària Intermon Oxfam Trailwalker 2016.

L'equip Kriter Software va ser el primer en fer els 100 quilòmetres entre Olot i Sant Feliu de Guíxols a través de la via verda. Aquest és un equip conegut a la ciutat, ja que en les darreres ocasions excepte l'any passat, ha estat el primer en arribar, amb un temps de 10 hores i 15 minuts, segons la crono oficial de l'espai d'Intermon.
Amb tot, el temps invertit és secundari, ja que no és una competició, sinó una marxa solidària.
La Trailwalker té un recorregut de 100 km, que s'ha de realitzar en un màxim de 32 hores per la Via Verda Pirineu-Costa Brava. Compta amb un desnivell positiu 423 m; negatiu 986 m.

Set equips ganxons hi han participat enguany (Escudella Team, El crep de mi vida, Guíxols Solidari, Les aventures del Càncer, Glam Team, Som 4+, i Ganxones en ruta). En total, la recaptació d'aquest 2016 ha estat de 880.000 euros, que han arribat del 418 equips conformats per 4 corredors i 2 de suport.

Des de la sortida d'Olot, els participants han demostrat un any més el seu vigor físic, però sobretot el seu tarannà solidari, en un gest de recórrer 100 quilòmetres a peu en menys de 32 hores. Detalls i anècotes en trobarem molts, així com moltes històries personals. Iimpressionava veure de nit les immediacions de la via verda, plena de llums frontals.

A Sant Feliu de Guíxols, des de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament es va organitzar l'arribada, amb un seguit d'activitats al punt de meta (tallers, xocolatades, cocció de pinxos, percussió...) i es va convertir en una gran festa on esportistes, familiars i públic s'ajuntaven.

Després de fer els cent quilòmetres arribaven a Sant Feliu, on els esperava un equip mèdic, avituallament i tot un dispositiu pensat per tal que la recepció fos agradable.

Els regidors i regidores de l'Ajuntament, així com l'alcalde, van ser els encarregats de donar medalles a l'arribada.

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols vol agrair molt especialment el paper dels voluntaris i voluntàries d'aquesta Trailwalker 2016. Organitzats en torns, van estar totes les hores de la jornada fent un esforç fenomenal, en diferents àmbits (avituallament, encreuaments, informació, i moltes altres tasques). A l'igual que la resta de treballadors municipals, voluntaris de protecció civil, i tantes persones que han fet que un any més la Trailwalker sigui una festa majúscula de la solidaritat. 

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits