El Servei d’Assessorament d’Empreses de l’Àrea d’activitat econòmica i projectes estratègics de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols a través del programa Catalunya Emprèn, conjuntament amb el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i amb el cofinançament del Fons Social Europeu duu a terme una àmplia programació de cursos i formacions per a persones emprenedors i empresàries.

 

El passats dies 18, 19, 20 i 21 d’abril d’enguany han tingut lloc les jornades sobre comerç electrònic “E- commerce Workshops Sant Feliu de Guíxols” a la Sala Abat Penyelles del Monestir de Sant Feliu de Guíxols.

Una trentena d’assistents al curs han pogut escoltar vuit ponències de diferents temàtiques, totes sobre el comerç electrònic. Temàtiques que anàven des de l’e-mail màrqueting, passant per les xarxes socials, programació web, i altres temes més específcs i igual d’importants com ara la Llei Orgànica de protecció de dades i la llei d’Internet a l’e-commerce o la logística al servei de venda a la botiga online.

Igualment, es varen dur a terme dinàmiques i sessions de networking a través de les quals els assistents varen interactuar i crear sinèrgies de col-laboració empresarial o simplement intercanviar experiències i coneixements dels seus projectes i/o empreses.

Alhora, els ponències han anat a càrrec de professionals experts en la materia, d’una banda, i d’empresaris que han explicat la seva experiencia i projecte com a un cas d’èxit, de l’altre.

La valoració dels assitents ha estat molt positiva, tant per la temática tractada com pel seu format participatiu i amè.
 

Imprimeix