Així serà Guíxols Arena, la inversió més gran que fa l'Ajuntament de Sant Feliu a Vilartagues aquest any

La zona del darrere de l'Institut Sant Feliu, a Vilartagues, coneguda com a Guíxols Arena, tindrà aquest aspecte un cop s'hi hagin realitzat les obres que aquest dilluns, 11 d'abril, han sortit a contractació pública. Com es veu en la simulació apareix un gran equipament de 9,723 metres quadrats, amb capacitat per a unes 8.000 persones quan s'hi facin espectacles musicals de gran format (per exemple, del Festival de la Porta Ferrada - o d'altres productors), amb unes grades fixes per a uns 1500 espectadors i altres usos cívics, culturals, esportius o socials. L'obra, que preveu arranjar el desnivell existent i el soluciona amb una grada, incorpora un sistema de drenatge d'aigua, hi fa sortir dues pistes polivalents obertes i esdevé un equipament públic obert ambiciós.


"És la inversió més gran que fa l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols a Vilartagues", tal com diu l'alcalde Carles Motas, i és un equipament que ha d'anar més enllà de la pròpia ciutat, ja que pot donar servei a Sant Feliu i les poblacions de les immediacions, en tenir un espai condicionat per a usos esportius, d'aparcament, de concerts i altres activitats. El pressupost contempla una inversió d'uns 750.000 euros que l'Ajuntament ja ha reservat, en base al pressupost d'enguany i als romanents incorporats.
Aquest dilluns ha estat presentat per l'alcalde Carles Motas i pel regidor d'Urbanisme, Josep Saballs.
La polivalència d'aquest gran espai obert a l'aire lliure, urbanitzat i endreçat, fa que s'hi puguin realitzar diferents activitats: quan no hi ha concerts en surten dues pistes esportives, un aparcament per a 160 turismes, una zona d'autocars... Tots els usos poden conviure sense problemes, i tots es complementen. La proximitat del pavelló poliesportiu Carles Nadal, l'institut de secundària, el camp de futbol proper, fan que pugui ser usat per diferents col.lectius. La zona és fàcilment segmentable per acollir diferents esdeveniments de tots tipus.
De cara a concerts, es deixarà ja muntat un sistema de canalitzacions per a cables per evitar que les empreses de concerts hagin de passar cablejats en superfície, així com diferents punts de llum i sortides d'emergència.
El nucli de Vilartagues tindrà, doncs, aquest equipament d'ús ciutadà, que donarà resposta a moltes i variades situacions, per satisfer necessitats que les entitats i la ciutadania requereixen. 

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits