Loquillo i 2Cellos s'incorporen al Festival Porta Ferrada!

  • Loquillo i 2Cellos, incorporacions estel·lars al cartell del 54 Festival de la Porta Ferrada
  • Loquillo presentarà el seu nou CD Vientos del Este, i 2Cellos visiten Catalunya per primera vegada i en exclusiva

Finalment no seran 2 sinó 3 les bandes que pujaran a l’escenari de l’Espai Port de Sant Feliu de Guíxols la nit de l'1 d’agost. Als ja anunciats Izal i Elefantes s'afegeix Loquillo, cap de cartell, que arriba a la Porta Ferrada amb un nou treball discogràfic, Vientos del este, i un bon grapat d’excel·lents crítiques sota el braç. Una trobada de tres generacions amb els directes mes demolidors del pop-rock espanyol.

Dissabte 30 de juliol i en exclusiva, el festival presenta a Catalunya, en el que serà la primera presència en directe al nostre país, el fenòmen mundial 2Cellos.

Uka Suka Sulic i Stjepan Hause desborden talent i passió. Això ha portat el seu projecte 2Cellos a obtenir un gran reconeixement internacional. El seu estil trenca les fronteres entre els diferents gèneres musicals, des de la clàssica i les composicions cinematogràfiques fins al pop i el hard rock. El seu directe no coneix límits i resulten tan impressionants interpretant Bach i Vivaldi com adaptant al seu particular format temes de Michael Jackson, AC/DC i Iron Maiden. Estrelles del YouTube, els directes i videoclips del duo de 2CELLOS reben milions de visites a la xarxa. La seva versió del Smooth Criminal de Michael Jackson té més de 25 milions i la seva versió de Thunderstruck porta, fins a la data, més de 50 milions.

Les entrades per Loquillo + Izal + Elefantes ja estan a la venda, i les de 2Cellos es podran adquirir a partir de demà dimarts 3 de maig aportaferrada.cat i a ticketmaster.es

 

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits