Comencen les obres del Guíxols Arena dilluns de la setmana vinent

Encara que s'hagin fet uns tancaments puntuals, hi ha l'entrada oberta per tal que dissabte i diumenge excepcionalment encara estaigui obert com a aparcament.
 
Però cal tenir en compte que dilluns al matí -encara que en alguns llocs sigui festiu- no s'hi permet cap vehicle, i això és perquè l'empresa constructora treballarà dilluns matí en les obres de marcatge de terreny, i no hi pot haver cap cotxe.
 
Les obres de Guíxols Arena, la zona del darrere de l'Institut Sant Feliu, permetran obtenir un gran equipament de 9,723 metres quadrats, amb capacitat per a unes 8.000 persones quan s'hi facin espectacles musicals de gran format (per exemple, del Festival de la Porta Ferrada - o d'altres productors), amb unes grades fixes per a uns 1500 espectadors i altres usos cívics, culturals, esportius o socials. L'obra, que preveu arranjar el desnivell existent i el soluciona amb una grada, incorpora un sistema de drenatge d'aigua, hi fa sortir dues pistes polivalents obertes i esdevé un equipament públic obert ambiciós.

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits