El programa Divendres de TV3 a Sant Feliu!

 

 
El programa “Divendres” de TV3 serà a Sant Feliu de Guíxols els propers dies 30,31 i 1 de juny per fer-hi les tardes en directe. No és la primera vegada que ve aquest popular magasin a la nostra ciutat: l'octubre de l'any 2009 ja es van fer sortir el bo i millor de casa nostra a la petita pantalla.
Ara, al 2016, presentaran un programa de televisió amb una oferta molt atractiva de continguts, on Sant Feliu de guíxols lluïrà novament amb més convidats, propostes innovadores i una gran vistositat.
El lloc d'ubicació és el PASSEIG DEL MAR amb l'encreuament amb la RAMBLA VIDAL.
Us podeu acostar allà i veure com es fa un programa de televisió en directe al carrer. A més sereu espectadors privilegiats, i podreu veure com es van emetent els continguts durant els tres dies!! Hi esteu tots convidats!!
El dilluns hi haurà Màrius Serra amb la seva secció “Paraules en Ruta”, on es repassarà la forma de parlar i les dites més populars de Sant Feliu. Tots els ganxons i ganxones hi esteu convidats, ja que vosaltres sou els veritables protagonistes i especialistes!
Us esperem el proper dilluns dia 30 de maig a les 17:00h al Passeig de Mar amb la Rambla Antoni Vidal, i NO OBLIDEU que el dimarts i el dimecres també hi ha programa en directe a Sant Feliu i també us hi esperem!!!
____________
I JA QUE HI SOM... US VE DE GUST ASSISTIR DE PÚBLIC AL PLATÓ DE SANT JOAN DESPÍ?
Durant tres dies seran a Sant Feliu de Guíxols, però el divendres següent, el dia 3 de juny, si teniu ganes podeu assistir com a públic al plató!!!!
Si voleu anar-hi volem formar un grup de màxim 55 persones de Sant Feliu de Guíxols. La crida és per diferents col·lectius com instituts, centres cívics, associacions, etc.
L’edat miníma per venir és de 14 anys.
L'hora d'arribada a TV3 és sobre les 15.00h i la sortida a les 19.00 h. L'autocar és gratuït
CONVOCATÒRIA:
DIVENDRES 3 DE JUNY A LES 13H.
Si no heu dinat abans, podeu portar-vos un entrepà i pararem a mig camí.
LLOC: APARCAMENT ESTACIÓ AUTOBUSOS
HORA PREVISTA D'ARRIBADA A SANT FELIU: VORA LES 21H.
Al plató rebreu cafè i pastes, així com un petit obsequi.
Us podeu apuntar enviant un email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb les següents dades: Nom i cognoms, DNI, Data de naixement i telèfon de contacte.
També podeu portar les dades a Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols (Plaça del Mercat, 6-9). Telèfon 972 32 70 00.
Data límit. 31 de maig!!!
 
 

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits