Balanç positiu de la Festa Major 2016

festa major diversiones

Els tres regidors d'Esdeveniments de Ciutat, Georgina Linares, Laura Serrano i David Oliveras, valoren "molt positivament" tots els actes de la Festa Major ganxona.
Activitats des del passat 29 de juliol, amb la recuperada Caminada Nocturna, passant pel Pregó 2016, enguany a càrrec de Creu Roja, acompanyats de la cercavila de la Colla Gegantera; el tradicional correfoc dels Diables de Pere Botero; la cercavila amb Percussió Ganxona; els focs artificials, amb una empresa nova, Pirotècnica Valenciana Llanera, totes les actuacions musicals i balls de nit, així com els espectacles per a la mainada. També, la celebració dins el marc de la Festa Major, de la sisena rua de Carnaval a la fresca que va aplegar una àmplia participació de colles locals i multitud d'espectadors.
Els regidors volen agrair la tasca feta per totes les entitats i associacions locals per la bona marxa de la Festa Major, així com també al Consell Local de Joves per la seva implicació i per les seves activitats programades que van acollir enguany un gran nombre tant de participants com d'espectadors, com és, per exemple, la vuitena Cursa de Pasteres, que va posar fi a una setmana de la nostra Festa Major.

Bus ple per anar i tornar dels Focs

L'Ajuntament va decidir reforçar el bus urbà, ampliant l'horari pensat per poder anar als focs i tornar amb transport públic, amb freqüències cada mitja hora.

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits