L'espai Carmen Thyssen porta la pel.lícula Sin Perdón a l'Espai Port

L'Espai Carmen Thyssen segueix promocionant nombroses activitats paral·leles a l'exposició d'aquest 2016. En aquest cas, serà el proper divendres, 19 d'agost, i es projectarà la pel.lícula Sin Perdón.Es fan moltes més activitats en altres jornades, com concerts, conferències o visites.

Cinema a la fresca:
19 d'agost. Sin perdón de Clint Eastwood. A les 22h, a l’Espai Port del Festival Porta Ferrada.
No recomanada a menors de 18 anys. Versió en castellà. Activitat gratuïta.

Exposició d'autèntic oest:

Fins el 30 d’octubre podeu venir a explorar l’autèntic l’Oest Americà a l’Espai Carmen Thyssen. D’una manera molt amena i entenedora, mitjançant mapes d’època, pintures, gravats, escultures, objectes pertanyents a diferents tribus americanes, l’exposició La Il·lusió del Far West, comissariada per Miguel Ángel Blanco, ens apropa als veritables escenaris i els seus protagonistes. És una oportunitat única de poder veure i conèixer, a partir d’obres i peces originals, l’origen d’aquelles històries que des de la petita i la gran pantalla, a través del món del cinema, han anat alimentant el nostre imaginaricol·lectiu entorn el western.

Les col·leccions Thyssen sempre compten amb la garantia de pertànyer al grup de les millors col·leccions d’art europees i les úniques del continent en aplegar de manera tan exhaustiva aquesta temàtica.

Més informació a: www.espaicarmenthyssen.com

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits