Obres a la Rambla per soterrar la línia elèctrica d'esdeveniments

rbla IMG 20170117 081935 1280x768

Ja s'ha començat la renovació de la instal.lació de línies elèctriques als dos costats de la Rambla Vidal junt amb preses d'electricitat noves. Aquesta acció permetrà millorar l'obsoleta instal.lació present, i que serveixi per tots els esdeveniments que es facin en un futur a la Rambla (fires comercials, esdeveniments de ciutat, certamens, actes lúdics, desfilades...).

La instal.lació existent presentava moltes deficiències (des de caigudes de llum fins a quedar massa a la vista).
Ara es farà una instal.lació que vol resoldre aquesta instal.lació obsoleta. Es preveu que les obres siguin entre gener i febrer. En aquestes obres es fa:

-Instal.lació de línies soterrades per alimentació de quadres dels diferents actes festius i llums de Nadal. Als dos costats de la rambla.
-Instal.lació de 5 torretes (columnes d'energia) amb endolls per donar alimentació als diferents actes que es realitzen a la Rambla Vidal.
-Instal.lació de la caixa de connexió a cada fanl, per donar alimentació als llums de Nadal.
La inversió és de 45.954,53€ (IVA inclòs) i s'ha adjudicat a l’empresa Mugadas.

Tal com es recull en la memòria tècnica, a la Rambla Vidal es realitzen moltes activitats festives com pot ser la Sant Jordi, fires artesanes i altres i és un dels punts principals en la instal·lació de il·luminació de Nadal. Actualment el quadre per donar alimentació a totes aquestes activitats es troba situat al carrer Sant Llorenç cantonada carrer Major, i malgrat que disposa de totes les proteccions necessàries, la caixa es troba molt deteriorada.

Les línies d’alimentació fins ara es trobaven penjades als arbres i els subquadres d’endolls estan instal·lats a sobre dels fanals. Per millorar l'eficiència i la seguretat, es considera adient realitzar les obres necessàries per soterrar les línies elèctriques i renovar els quadres d’alimentació.

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits