ATENCIÓ! Canvi de dia de l'uriçada de Sant Feliu (nova data, 4 de febrer)

uric

 

Degut a la forta llevantada d’aquest dies a les nostres costes, no podem disposar d’uriços per poder realitzar l’uriçada popular aquest proper dissabte 28 de gener 2017. Per tant hem decidit ajornar-la al proper dissabte 4 de febrer 2017 a les 11h als jardins Juli Garreta.


Perdoneu les molèsties

Aquesta campanya compta amb la participació de 23 establiments de la ciutat, té una durada de tres mesos, de desembre a febrer, i compta amb aquest tast popular com a acte central per tal d’oferir, al preu de 6 euros, una degustació de mitja dotzena d’uriços (nom popular amb què es coneix a Sant Feliu), una llesca de pa i una copa de cava o de vi oferta per Ca l’Àngel i Grup Oliveda.

Enguany, com a novetat, es podrà gaudir de postres amb la degustació d'un uriç de xocolata dissenyat i fabricat per l'empresa ganxona Sucrart.

En passades edicions les existències d’uriços es varen esgotar en poc més d’una hora i enguany es preveuen 300 racions (1.800 unitats) per satisfer la demanda del públic. Tradicionalment, a molts indrets de la Costa Brava, s'organitzaven les menjades populars a les platges o cales on l'element central era la ‘garoina’ o ‘uriç’, acabat de pescar.

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits