Comunicat de l'Ajuntament - Colles del Carnaval a Platja d'Aro

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols expressa la seva satisfacció pel canvi de postura manifestat pels responsables de la població de Castell-Platja d’Aro d’admetre totes les colles guixolenques en bloc a la Rua del seu Carnaval, dissabte a la tarda.

Aquesta festivitat ha de mantenir-se com una ocasió de trobada i col·laboració mútua entre els municipis veïns, continuant l’esperit de germanor que hi ha hagut des del principi, amb un acord definitiu.

Des de Sant Feliu s’admetrà també la inscripció en bloc de totes les colles de Castell-Platja d’Aro i Santa Cristina d’Aro.

La Rua de Sant Feliu de Guíxols del Divendres 24 de febrer serà enguany espectacular, i incorpora com a gran novetat el recorregut per la carretera de Girona, àmpliament desitjat per la ciutadania i les colles.

El consistori guixolenc agraeix i valora molt positivament la fermesa demostrada per la unió de totes les colles de Sant Feliu de Guíxols a l’hora de defensar, juntes, la totalitat del col·lectiu, i la seva tasca per preparar un gran Carnaval.

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits