S'anuncien els primers noms confirmats del Festival de la Porta Ferrada

FERRADA

JAMIE CULLUM, ZUCCHERO, UB40, LOVE OF LESBIAN I FANGORIA ACTUARAN A L’ESPAI PORT AQUEST ESTIU

  • Important! Mireu-vos la part final d'aquest text, on hi ha els descomptes QUE S'APLIQUEN AQUEST CAP DE SETMANA A LA TAQUILLA DE SANT FELIU DE GUÍXOLS!!!!!!

El Festival de Sant Feliu de Guíxols, el primer dels festivals catalans en arribar a l’edició 55, posarà a la venda el dia 17 de febrer les entrades pels següents espectacles a l’Espai Port:

21/07> Jamie Cullum
22/07> UB40
06/08> Fangoria
08/08> Zucchero
15/08> Love of Lesbian

Jamie Cullum ens oferirà el seu únic show a Catalunya. Mr. Cullum ha triat Porta Ferrada pel fet singular de l'aforament mixte (pista sense seients i grada numerada) i per l'escenari a peu de la Mediterrània. Cal destacar també la visita de Zucchero 13 anys després del seu últim concert a l’estat. Aquesta vegada l’artista italia vindrà acompanyat per una banda de 13 musics. D’altra banda, UB40 i Love of Lesbian són exclusives de Porta Ferrada aquest estiu al territori català, mentre Fangoria arribaran a Sant Feliu per presentar el seu darrer treball discogràfic Canciones para robots románticos.

Els grans resultats, tant de venda com artístics, de les darreres edicions -i l’expectació creada: fa algunes setmanes que les xarxes del Festival estan rebent missatges interessant-se pel programa- han fet que TheProject decideixi avançar uns quants artistes.

“És una evidència que el projecte s'ha consolidat, que el public reconeix l’esforç d’una oferta oberta a tothom amb uns preus d’entrades molt sensibles i a unes magnífiques instal·lacions”, senyalen fonts de TheProject.

I és que tant TheProject com la Regidoria del Festival de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols no amaguen la seva satisfacció per les dades extretes de l’enquesta que es va realitzar a peu de porta dels diferents espais, on el públic va posar una nota ben alta tant a la línia artística com a la millora dels recintes, la producció i l’entorn.
"Aquestes qualificacions serveixen per seguir treballant en un concepte diferent de la resta de propostes de festivals d’estiu i, lògicament, millorar els detalls que ens proposen”.

La qualitat dels equipaments i la diversitat dels espais fan possible gaudir de diferents temàtiques artístiques als espais més naturals per cada oferta. Així doncs es mantindran els concerts del cicle de clàssica a l’Església del Monestir i les funcions de teatre -inclosa una nova edició del Festival Singlot dirigit per Andreu Buenafuente-, així com els concerts acústics al Teatre Municipal. La resta de la programació es farà a l’Espai Port.

Les entrades per aquests concerts estaran a la venda a partir del divendres 17 de febrer només als punts oficials.

  • 20% dte. A LA TAQUILLA OFICIAL
    A més a més, com cada any i d’ençà que TheProject dirigeix el Festival, el cap de semana que ve s’obriran les taquilles a l’Oficina de Turisme del Monestir. Dissabte 18 de febrer de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 19.00 hores i diumenge 19 de 10.00 a 14.00 hores amb un descompte especial del –20% pels compradors que s’apropin a les taquilles.

La resta del programa d’aquesta edició 55 es presentarà durant el mes de març.

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits