El primer cap de setmana de març, tothom al port per contribuir a una gran festa solidària, la regata Carla!

Cartell 2017 de car Regata Carla

Els diners recaptats es destinaran a la recerca sobre la Síndrome de Rett

La segona edició de la Regata Carla, de Sant Feliu de Guíxols, que tindrà lloc els dies 4 i 5 de març inclourà activitats paral·leles destinades a tots el públics, com per exemple una concentració de food-trucks i diversos concerts a l’aire lliure. Tota la gent de Sant Feliu de Guíxols i de les poblacions del voltant estan convidats a assistir a aquesta gran festa solidària, més enllà de la regata en si mateixa. Perquè precisament és, més que un esdeveniment esportiu, un acte solidari i de participació de tothom.

Durant el cap de setmana podreu sortir de franc amb la goleta Pepa Bandera i navegar amb els regatistes, passejar per l'espigó i veure els competidors, gaudir de les food-trucks o pendre una cervesa La Brava.
Es fa també concerts. El dissabte (11h) amb Xavi Túrnez. A la tarda (17h) Fusions, Loca Linda. A les 20h, Sopar mediterrani al Tinglado (20 euros adults, 10 euros nens) i a les 22h Cremat amenitzat pel cantautor Josep Andújar Sé.
I diumenge a la tarda, a les 17h, es farà el lliurament d'obsequis i premis de la competició solidària, a càrrec d'Emma Aixalà, Marga Ortuño, Rosanna Carceller i Albert Vico del programa "Amb molt de gust" de RAC1.
És molt més que una regata: és una festa de la solidaritat per recaptar fons per curar la Síndrome de Rett.

La Regata Carla té com a objectiu donar a conèixer la Síndrome de Rett, sensibilitzar la societat sobre les dificultats que aquesta malaltia comporta, recaptar recursos econòmics per a la recerca sobre la Rett i promoure els valors de la solidaritat i del compromís entre els regatistes i assistents a la trobada. Els fons recaptats durant la jornada es destinaran a IDIBELL, que compta amb un projecte de recerca destinat a la investigació sobre la Síndrome de Rett.

La primera edició de la Regata, que va tenir lloc l’any passat, va comptar amb gairebé 500 assistents d’arreu de Catalunya i va aconseguir recaptar 7.000 €, aproximadament, que es van donar a IDIBELL. «Tots els diners que es donen a aquest laboratori es destinen íntegrament a la recerca i en fan un ús al cent per cent transparent», va explicar Artur Griñó.

Dolors Aixalà i Artur Griñó són els pares de Carla, una nena que patia la Síndrome de Rett. Amb la intenció d’homenatjar-la, Dolors i Artur van plantejar la idea de la Regata a Gonzalo de Maqua, antic president de l’Associació Catalana de la Classe Internacional Optimist (ACCIO), que va endegar el projecte. Després, s’hi van sumar la resta de col·laboradors: el Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols, l’Associació Catalana de la Síndrome de la Rett i l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

 

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits