Afectacions per les obres del col.lector del carrer Santa Magdalena

IMG 20170227 155657

(Imatge d'arxiu, febrer 2017)

Aquest dilluns 10 d'abril comencen els treballs més importants que afecten les obres del col.lector del carrer de Santa Magdalena/carretera de Girona, els quals consisteixen en la construccio´d'un dipòsit ANTI-DSS. Aquest dipòsit està previst ubicar-lo entre el carrer del Mall i la riera de Sant Amanç. Ara s'encara el volum més important d'obra, amb la maquinària de més grans dimensions.

Només podran accedir a la carretera de Girona (des del tram de Joan Bordàs) els residents d'aquell tram. La resta de conductors hauran d'anar per carrers alternatius. Alhora, es produeix un tall al carrer Sant Adolf, que no permetrà arribar a la carretera de Girona des de la placeta del Nord. També queda afectat un dels accessos al col.legi Gaziel pel carrer del Mall. Per anar a l'escola es recomana fer servir els carrers Hernán Cortés i Zorrilla, o des de la Ronda de Ponent pel carrer Rosselló.

Les obres projectades consisteixen en la Segona Fase de reurbanització del carrer de Santa Magdalena, en el tram comprès entre la riera de Sant Amanç i la carretera de Girona. El projecte contempla la renovació dels serveis existents, tant de clavegueram, aigua potable, soterrament de creuaments de línies aèries (telefonia, enllumenat, electricitat), construcció d’un dipòsit ANTI-DSS i un nou col·lector de recollida d’aigües plujanes que desembocarà a la riera de Sant Amanç i la reforma dels paviments i acabats en superfície.

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits