Guíxols Comerç i Turisme, associació conjunta a Sant Feliu

DSC 7717

L’Associació de Comerciants Centre Ciutat (des de fa un any Guíxols Comerç i Turisme) i l’Associació de Comerciants de Vilartagues formalitzen la seva unió després de setmanes de converses entre ambdues Juntes directives i l’Ajuntament com a mediador.


D’aquesta manera compartiran un únic pla d’accions i l’estructura organitzativa amb la que fins ara comptava Guíxols Comerç i Turisme, amb David Novi com a president i la incorporació a la junta dels membres de Vilartagues.


Ambdues associacions valoren molt positivament la unió, amb intenció de mantenir una bona sincronització amb les àrees de Comerç i de Turisme de l’Ajuntament de Sant Feliu i treballar conjuntament amb promoció econòmica.


La regidoria, durà a terme un pla de dinamització comercial amb la col·laboració de l’associació com a agent implicat en l’estudi previ i l’aplicació de l’esmentat pla.


Un dels projectes que ja està en marxa és el batejat com a “Guíxols Obert”, que consistirà en donar vida als locals comercials tancats del centre comercial per donar continuïtat i visibilitat a tot l’eix comercial.


Amb la unió es vol demostrar que Sant Feliu té potencial comercial en el seu global i trencar amb la barrera psicològica que separa el centre històric de la part alta de la ciutat

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits