Cap de setmana Jove 2019 al Guíxols Arena

El Cap de Setmana Jove 2019 se celebra del 6 al 8 de setembre al Guíxols Arena i compta amb la següent programació:

-Divendres dia 6 el protagonista serà el punk-rock a la tradicional Diada Jove de la JERC Guíxols, amb grups com Debakle, A Jako Pako, Komodor o Espectros del Kaos. La diada es complementa amb vàries activitats populars al llarg del dia.

-Dissabte dia 7 la TEDECE celebra la dotzena edició del seu SanFeFunk, un festival dedicat al Hip-Hop i la cultura urbana plenament consolidat. Durant el dia es portaran a terme diferents exhibicions i tallers de graffitti, Breakdance, Rap, Beatbox... I al vespre s’iniciaran els concerts amb actuacions tan esperades com la de Arianna Puello, Anier, Falsalarma, Socioejecutor, McKea i d’altres.

-Diumenge dia 8 està especialment pensat com una festa adreçada a tots els públics, una Festa a la Fresca amb diferents inflables, jocs d’aigua, Holi Party, Festa de l’escuma, etc... una diada per gaudir-ne al màxim en família.

Des de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, es destaca que la coordinació i col·laboració entre entitats locals és clau per a la celebració d’aquest gran cap de setmana jove farcit d’activitats per a tots els gustos, es recupera d’alguna manera, l’esperit que es va crear l’any 2008 amb l’organització de les barraques a la platja de Sant Feliu de Guíxols que va significar l’inici de la Festa Major Jove, amb algunes de les entitats que ja en aquell moment van impulsar-la.

Amb la creació del cap de setmana jove, que enguany celebra la seva tercera edició, es van voler reubicar i concentrar dos festivals que ja s’organitzaven des de feia molts anys, celebrant-los en un mateix cap de setmana i un mateix lloc amb la clara intenció de poder oferir unes activitats més potents i dotar-les de millors infraestructures i mitjans. Així doncs el SanFefunk, un festival de cultura urbana a càrrec de l’entitat local TEDECE, que aquest any celebra la seva dotzena edició, i la diada jove, que es celebra des de fa uns 15 anys organitzat per la JERC Guíxols, es complementen amb una Festa Holi per celebrar la finalització del període de vacances.

 

Programació en detall:

DIVENDRES 6 DE SETEMBRE

DIADA JOVE
21.00 Concert de ESPECTROS DEL CAOS
22.00 Concert de KOMODOR
23.00 Concert de VARILLAS DE FARFALLO
00.15 Concert de A JAKO PAKO
01.30 Concert de DEBAKLE

DISSABTE 7 DE SETEMBRE
SANFEFUNK
12.00 Exhibició de GRAFFITI
16.00 Exhibició de PARKUR
17.00 Exhibició de BREAKDANCE Golfos crew i de HIP HOP Mistreet Dance
18.00 Batalla de Mc's amb DJ JAKO
20.00 Sho Case amb Mc's locals
20.30 Concert de NO VALUE & KUSURI
21.15 Concert de DOBLE & HUG SOUND
22.O0 Concert de MCKEA
23.00 Concert de SOCIOEJECUTOR
00.00 Concert de FALSALARMA
01.00 Concert de ANIER
02.00 Concert de ARIANNA PUELLO

DIUMENGE 8 DE SETEMBRE
FESTA A LA FRESCA
16.30 Inflables INFANTILS
18.30 Festa HOLI
FINAL DE FESTA Festa de l'ESCUMA

csj1-01

 

 

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits