Milers de persones participen en la Nit en Blanc de Sant Feliu de Guíxols

PCC 1781

Milers de ciutadans i visitants van omplir, el dissabte 31 d’agost, els carrers de Sant Feliu de Guíxols per participar en la 6ª edició de La Nit en Blanc, la consolidada celebració en la que els establiments comercials obren fins ben entrada la nit i on es fan diverses activitats per a tots els públics, a peu de carrer.
Aquesta activitat, organitzada per l’Ajuntament de la Ciutat amb els suport del sector comercial de Sant Feliu, va comptar amb 160 establiments col.laboradors i més de 50 activitats, que incloïen espectacles, gastronomia, música i activitats infantils.
El punt culminant de l’exitosa nit va ser la gran desfilada de moda, que va tenir lloc a l’escenari ubicat al Passeig del Mar, on centenars de persones van gaudir-ne a partir de les 11 de la nit. En ella, 15 establiments van mostrar la gran qualitat de les seves peces, maquillatges i creacions diverses.
Els públic també es va poder trobar durant el recorregut pels carrers amb els aparadors i balcons ballats, un dels trets que caracteritzen La Nit en Blanc.
Aquesta any, com a novetat, a més del food trucks que es van ubicar al Passeig, que complementaven l’àmplia oferta gastrònomica de qualitat del municipi, destacava el dispositiu de joc situat a La Rambla. En ell, les persones que havien comprat en algun dels establiments participants, tenien l’oportunitat de guanyar premis cedits pels comerciants.
La música en directe també va tenir el seu espai protagonista, amb actuacions de White Night Songs de Josh Thorne, Xavier Calvet amb la banda, musicals de Broadway, DJ Misslocky, concert de Nacho Alonso i Marta Rosés, Disco Move It i una actuació que va servir per tancar en forma de comèdia romàntica la nit amb un concert teatralitzat sota el nom de "Lo tuyo y lo mío”, al Passeig del Mar.-

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits