Avís de risc de pluges entre dilluns dimarts a Sant Feliu de Guíxols

Informació del matí del dia 9 de setembre.

Des del Meteocat s’informa de la previsió de vent i pluja a tot Catalunya entre dilluns 9 i demà dimarts 10 de setembre. Segons les seves informacions, les afectacions a la nostra zona només serien de caràcter moderat i pel que fa a la intensitat de pluja i en l'estat de la mar. No hi hauria avís de perill ni per acumulació de pluja ni per vent. A continuació podeu veure alguns dels gràfics que facilita l'organisme de la Generalitat.

Aquí sota teniu el de la informació de la predicció meteorològica a Sant Feliu de Guíxols per demà:

1000 METEOCAT PREVISIÓ DEMÀ

 

Aquí sota teniu els mapes de previsió meteorològica per afectació de pluja i vent facilitats pel Meteocat:

 

1000 METEOCAT PREVISIÓ DEMÀ MAPA 2

1000 METEOCAT PREVISIÓ DEMÀ MAPA 3

1000 METEOCAT PREVISIÓ DEMÀ MAPA 4

1000 METEOCAT PREVISIÓ DEMÀ MAPA 1

Des de Protecció Civil han publicat un escrit on valoren la situació i on també donen recomanacions sobre com afrontar una situació meteorològica adversa. Podeu accedir a la informació clicant aquí. També es recomana netejar embornals i desguassos de fulles seques i brutícia abans que plogui, per evitar que s'inundi un soterrani o terrat.

Des de l’Ajuntament es recorda que en episodis de vent es recomanable que es retirin de les finestres i balcons els testos i altres objectes que puguin caure a terra empesos per les ventades. També es recomana recollir els tendals, para-sols i altres estris que es puguin veure afectats pel vent. En el cas dels vehicles, cal tenir en estat òptim els renta-parabrises en cas d’haver de conduir amb forta pluja.

Trobareu qualsevol actualització sobre la situació al web del Meteocat de la Generalitat, clicant aquí. Simplement heu d’introduir, a l'apartat "municipi", el nom de la població i se us facilitarà la informació específica. També trobareu més actualitzacions a través del seu compte de Twitter clicant aquí o al seu Facebook, aquí.

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits