Alerta de pluja intensa entre dilluns a dimarts

69754679 2281638505279071 852770755962732544 o
L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha coordinat diferents serveis municipals (Seguretat, Medi Ambient, Brigada i altres departaments) per poder donar resposta a l'activació del Pla Especial d’Emergències per Inundacions de Catalunya INUNCAT. 
El Pla s'activa per la previsió de pluges que poden ser intenses a partir d’aquesta tarda i vespre de dilluns i tot dimarts i que afectaran sobretot el litoral i prelitoral.
El Servei Meteorològic de Catalunya preveu la possibilitat desuperar el llindar de 20 l/m2 en 30 minutsa partir d’aquesta tarda i vespre especialment a les comarques de tot el litoral i prelitoral. 
La previsió apunta pluja i també fortes ràfegues de vent. 
A través de l'espai web d'emergències i protecció civil de la Generalitat podeu tenir informacions de darrera hora, així com consells de protecció. Al web www.guixols.cat i als diferents mitjans socials de l'Ajuntament també us donen accés als links oficials del Govern català que fan referència a aquesta alerta. 
 

Des de Protecció Civil han publicat un escrit on valoren la situació i on també donen recomanacions sobre com afrontar una situació meteorològica adversa. Podeu accedir a la informació clicant aquí. També es recomana netejar embornals i desguassos de fulles seques i brutícia abans que plogui, per evitar que s'inundi un soterrani o terrat.

Des de l’Ajuntament es recorda que en episodis de vent es recomanable que es retirin de les finestres i balcons els testos i altres objectes que puguin caure a terra empesos per les ventades. També es recomana recollir els tendals, para-sols i altres estris que es puguin veure afectats pel vent. En el cas dels vehicles, cal tenir en estat òptim els renta-parabrises en cas d’haver de conduir amb forta pluja.

Trobareu qualsevol actualització sobre la situació al web del Meteocat de la Generalitat, clicant aquí. Simplement heu d’introduir, a l'apartat "municipi", el nom de la població i se us facilitarà la informació específica. També trobareu més actualitzacions a través del seu compte de Twitter clicant aquí o al seu Facebook, aquí.

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits