Prop de tres mil persones participen al Passatge del Terror en una exitosa Festa de la Tardor a Sant Feliu de Guíxols

Quasi 3.000 persones van participar en el Passatge de Terror dels Jardins del Monestir, una proposta que formava part de les activitats de la Festa de la Tardor que va tenir lloc a la ciutat entre el 31 d’octubre i el 2 de novembre.

La festa, organitzada per l’Associació de Festes Ganxones en col.laboració amb l’Ajuntament de Sant Feliu, va rebre també la visita de centenars de persones que es van acostar a les propostes organitzades en diversos espais de la ciutat durant aquests dies, en horari de matí i tarda.

La presidenta de l’Associació, Marce del Río, ha volgut “agrair l’esforç” de Nouso, els voluntaris i Mistreet Dance Studio (que van realitzar cada dia més de 25 balls), que en la darrera jornada del Passatge del Terror van decidir allargar l’activitat més de 40 minuts per poder absorbir la gran quantitat de persones que volien participar-hi.

La propera activitat que s’emmarca dins la Festa de la Tardor serà aquest cap de setmana amb la proposta Z-Infection, en la qual diversos carrers de Sant Feliu es convertiran en la simulació d’un atac zombi. Podeu consultar-ne més informació aquí.

1000-PASSATGE-DEL-TERROR 1000-FESTA-DE-LA-TARDOR-og80wo1d26o0w98sbtdmf3mbxvdcua4euuf7vt6gds

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits