L’Ajuntament informa sobre un espectacle nocturn de zombis en diversos carrers de la ciutat aquest dissabte 9 de novembre

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols informa que aquest proper dissabte 9 de novembre, des de les 10 de la nit i fins les 4 de la matinada, es realitzaran a Sant Feliu de Guíxols un seguit de representacions en diversos espais i carrers sota la temàtica zombi.

Es tracta d'una activitat lúdica, que es fa ja en altres municipis de la rodalia, i que té lloc en diferents indrets de la ciutat: és un joc nocturn per a adults amb tota l'ambientació que porta implícita aquesta temàtica. Hores d'ara, nombroses persones de Sant Feliu i la rodalia s'han inscrit en aquesta activitat. 

Des de l'Ajuntament s'ha tramitat el permís corresponent i es fan tasques de suport a l'activitat, sense anar més enllà.

Us informem que l'activitat zombi del dia 9 de novembre inclou escenes amb persones disfressades de militars armats, gent maquillada amb ferides simulant ser zombis, i també gent que és atacada o que fuig. Aquestes representacions poden anar acompanyades de vehicles militars i d’altres decoracions.

Val a dir, com no pot ser de cap altra manera, que totes les “armes” són de joguina, fogueig o aire comprimit i sense munició.

Els actors i el personal que participi en aquestes representacions portaran una targeta identificativa a la solapa esquerra.

Trobareu tota la informació al web de l’empresa organitzadora:

www.z-infection.com i també podeu trucar al 691.72.72.72.

logo

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits