L’encesa de llums de Nadal a Sant Feliu serà divendres, 29 de novembre

triptic festes

El Nadal està a punt d’arribar a Sant Feliu de Guíxols i els carrers ja s’estan preparant per l’època més màgica i familiar de l’any. Una mostra d’això és que el divendres 29 de novembre de 2019 es farà l’encesa oficial dels llums de Nadal, i serà per partida doble: primer, al nucli de Vilartagues i, després, davant de mar, al passeig de Rius i Calvet.

El funcionament de l'esdeveniment, que va dirigit en especial als més menuts de Sant Feliu, serà idèntic als dos llocs. El tret de sortida de l’esdeveniment a la part alta de la ciutat serà a les 17:15 hores a la plaça Salvador Espriu, mentre que a Rius i Calvet l'espectacle començarà a les 18:00 hores. En tots dos casos, doncs, l’horari permet l’assistència dels més petits, que ja hauran sortit de les escoles.

La inauguració de la il·luminació nadalenca dels carrers guixolencs anirà de la mà d’una performance teatralitzada dirigida als infants de la ciutat, i que acabarà amb una xocolatada popular i animació infantil.

L’encesa de llums coincideix amb el Black Friday, dia de grans ofertes per part dels comerços i botigues de Sant Feliu de Guíxols. És la jornada ideal per a enllestir les compres del Nadal, tot i que enguany els descomptes s’allargaran un dia, fins el dissabte 30 de novembre. Aquesta segona diada de rebaixes ha estat batejada amb el nom de Black Saturday.

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits