L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha comprat tres màquines escombradores per a la neteja viària

a

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha comprat a principis de novembre tres màquines escombradores, per un import total de 396.900€.

Dues d'elles són del model Schmidt Swingo 200 Plus, 3.000kg, amb un tercer raspall extra, amb una velocitat de 25 km/h, rodes direccionals, rodet i pistola d'alta pressió, càmera posterior, entre altres característiques tècniques.
La tercera màquina és de dimensions més grans, amb una velocitat de 40 km/h, 6.000 kg, tercer raspall, rodet i pistola d'alta pressió lateral, tub d'aspiració, insorinització de cabina i altres millores d'autoneteja.
Les tres escombradores van ser encarregades per la Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Substitueixen les màquines que feien aquesta funció, ja obsoletes. Aquestes tres màquines s’afegiran al futur contracte per no esperar a que tot el material nou arribi més tard ja que, tal com explicava recentment l'alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, "es considera que la maquinària actual està amortitzada i obsoleta". Per Motas, "el primer any, una part molt important de la despesa, és la renovació de la maquinària".
Aquesta mateixa setmana les tres màquines ja han entrat en funcionament per la ciutat.

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits