A punt la nova edició del ‘Temps d’uriços’ de Sant Feliu de Guíxols

Aquest any torna a Sant Feliu de Guíxols una nova edició del ‘Temps d’uriços’, una campanya gastronòmica impulsada des de l’Ajuntament amb l’objectiu que els uriços siguin els protagonistes gastronòmics de la ciutat durant tres mesos. A pocs productes se’ls anomena per noms tant diferents segons la zona geogràfica: garota, garoina, olleta, cassoleta, etc. A Sant Feliu de Guíxols són uriços.

A partir del dia 1 de desembre i fins el 29 de febrer els uriços seran l’ingredient estrella de 23 restaurants de Sant Feliu de Guíxols. Podeu consultar-los tots aquí.

Aquesta campanya gastronòmica, però, no es limita a la participació dels restaurants. Cada any, un dels esdeveniments més esperats és l’Uriçada Popular, que enguany se celebrarà l’1 de febrer als Jardins de Juli Garreta. És l’acte central del certamen on s’hi ofereix, al preu de 6 euros, una degustació de mitja dotzena d’uriços, una llesca de pa i una copa de cava o de vi [amb la col·laboració de Ca l’Àngel i Grup Oliveda]. La passada edició de la ‘Uriçada Popular’ va ser tot un èxit, es van servir més de 2.000 uriços.

 

uri

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits