‘Litus’ serà l’última pel·lícula de l’any del Cicle Gaudí a Sant Feliu

Litus

El Cicle Gaudí de cinema fa la darrera parada del 2019 a Sant Feliu de Guíxols aquesta setmana amb el film Litus. Serà el novè i últim llargmetratge programat a la població ganxona dins d’aquest Cicle Estable de Cinema Català, i es projectarà el divendres 13 de desembre al Casino Guixolenc, a les 21:00 hores.

Litus, escrita i dirigida pel cineasta català Dani de la Orden, és una comèdia dramàtica que narra la història d’un grup d’amics que es reuneix després de la mort –a priori, accidental- d’un d’ells, en Litus. El germà del difunt els convoca per donar-los una carta a cadascú, escrites pel mateix Litus abans de morir, i és llavors quan comencen a sortir a la llum sentiments i secrets amagats durant molt de temps.

La pel·lícula destaca per l’alt nivell d’actors al repartiment, quelcom en què coincideixen la majoria de crítics cinematogràfics del país. Els personatges principals són interpretats per Alex García, Adrián Lastra, Belén Cuesta, Quim Gutiérrez, Miquel Fernández i Marta Nieto. Gutiérrez, de fet, va ser guardonat amb el premi a millor actor de repartiment al Festival de Màlaga aquest 2019.

L’entrada general val 4’50€, mentre que presentant el Carnet Jove el preu és de 3€. Els membres del Club Vanguardia tenen a la seva disposició un descompte del 2×1 en la compra de tiquets.

cartell litus

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits