Obert el període d’inscripció de voluntaris per l’arribada dels Reis d’Orient

L’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ja ha obert el període d’inscripció per a totes aquelles persones que vulguin fer de voluntàries per l’arribada dels Carters Reials -el 4 de gener- i la cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient -el dia 5-, a Sant Feliu de Guíxols.

Per a fer que la seva estada a la nostra ciutat sigui d’allò més acollidora; Melcior, Gaspar i Baltasar necessiten la col·laboració de tothom qui vulgui aportar el seu granet de sorra. Per fer-ho caldrà emplenar aquest formulari.

Totes les sol.licituds que no surtin escollides passaran a una llista de reserva per si hi ha renúncies o baixes. Els voluntaris han d’adquirir compromís d’assistència i hauran d’anar vestits amb pantalons i sabates negres sense cap marca visible, els cabells recollits i sense maquillatge.

 Podeu sol·licitar més informació a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, a través del telèfon 972 82 01 67 o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .

 

PCC 4225

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits