Xerrada sobre el mètode preventiu PrEP pel virus de la SIDA a la biblioteca

La doctora Àngels Masabeu, autoritat i referent a Catalunya en l'àmbit de VIH-SIDA, oferirà una xerrada a Sant Feliu de Guíxols sobre la Profilaxi Preexposició, també coneguda com a PrEP, el seu acrònim en anglès. Serà el dimarts 17 de desembre, a les 19:00 hores, a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit. És un avançat tractament preventiu del VIH, el virus de la SIDA, implantat recentment al Sistema Nacional de Salut.

Aquesta xerrada ve donada per la necessitat de fer saber de l’existència d’un mètode preventiu de la infecció per VIH amb eficàcia contrastada. El tractament és diari amb medicaments contra el VIH que reben les persones seronegatives, que estan exposades a alt risc de contraure la infecció per aquest virus, per tal de reduir-ne la possibilitat de contraure’l.

Els Centres per al Control i la Prevenció de Malalties informen que alguns estudis han demostrat que l’ús constant de la PrEP redueix el risc de contraure la infecció pel VIH per mitjà de les relacions sexuals en proporció aproximada del 99% i de l’ús de drogues injectables en almenys en un 74%.

XERRADA-PREP-BIBLIOTECA-ohyo9haek9i8rs5jbutcidkrlybz43ykhyea8nsbqo

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits