El pessebre del Monestir s'inaugurarà aquest dissabte amb les corals de la ciutat

snaop

El tradicional pessebre del Monestir, ubicat a la Porta Ferrada, quedarà inaugurat aquest dissabte, 14 de desembre de 2019, amb un acte organitzat per les corals de Sant Feliu de Guíxols i l'Escola de Música. Serà a les 17:00 hores a la plaça del Monestir, davant de l'Oficina de Turisme. Les corals de la ciutat contribuiran a dinamitzar la jornada, que culminarà amb una xocolatada popular. L'accés és lliure i tothom hi serà benvingut.

cantar

I no és l'únic acte de l'agenda de Nadal per aquest cap de setmana. El mateix dissabte 14 de desembre l'Associació Guíxols Comerç i Turisme ha organitzat el sorteig de l'Arbre de les Il·lusions. Es tracta d'una rifa de lots de productes de diversos establiments comercials de Sant Feliu que es farà a les 18:00 hores al peu de l'arbre de Nadal que s'ha muntat per a l'ocasió a La Rambla de la ciutat. Se sortejaran, entre d'altres, àpats per restaurants, pernoctacions en hotels, vals de 25€, etc. Opten a tots aquests premis aquelles persones que fins el dia 13 de desembre hagin comprat en comerços del municipi que estiguin associats a l'entitat organitzadora.

A més, al llarg de la tarda s'hi celebraran activitats familiars i també hi haurà una urna a través de la qual es podrà fer una donació per a La Marató de TV3, que enguany destinarà els diners recaptats a la investigació de les malalties minoritàries.

arbre

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits