Sant Feliu de Guíxols gaudirà de 4 funcions dels Pastorets aquest Nadal

Aquest Nadal, l’Agrupació Benet Escriba de Sant Feliu de Guíxols representarà 4 funcions dels Pastorets al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Els dies i hores de la representació seran els següents:

  • 26 de desembre a les 12 del migdia.
  • 28 i 29 de desembre sessió de tarda a les 18h.
  • 5 de gener a les 12 del migdia.

Segons declaracions de Roser Descayre, presidenta de l’agrupació, aquest any han renovat l’obra per fer els textos més entenedors, tant pels artistes que la representen com pel públic que hi assisteix. Enguany participen als Pastorets una setantena de persones.

Aquest mes de desembre ha fet un any de la mort de Ricard Pelló, que juntament amb la seva esposa, va fundar l’Agrupació Benet Escriba i des del 1990 s’encarreguen de representar anualment Els Pastorets a la nostra ciutat amb textos de Ramón Pàmies i Ricard Pelló,  músiques de Mossèn Miquel Ferrer i dels músics locals Josep Maria Vilà i Joan Ros.

Les entrades es poden adquirir a l’Oficina de Turisme de dilluns a dissabte de 10 a 18h i els diumenges de 10 a 14h. També a la taquilla del teatre una hora abans de cada funció. Els preus son de 8€ l’entrada general i 6€ l’entrada infantil per a nens i nenes de fins a 10 anys.

PCC 2665

 

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits