Gran èxit de públic en les activitats nadalenques a Sant Feliu de Guíxols

Amb l’arribada dels Reis Mags d’Orient el passat 5 de gener de 2020 a Sant Feliu de Guíxols es van donar per tancades totes les activitats de Nadal que han tingut lloc a la ciutat les darreres setmanes i que van arrencar amb l’encesa dels llums de Nadal a finals de novembre, coincidint amb la jornada de Black Friday.

La regidora d’Esdeveniments de Ciutat, Núria Cucharero, valora “molt positivament” aquesta campanya. Entre les propostes s’incloïa, després d’un any sense fer-se, el pessebre vivent als Jardins del Monestir que organitzaven l’Agrupació Teatral Benet Escriba i l’Associació de Festes Ganxones amb l’Ajuntament. “Va venir moltíssima gent i es va organitzar amb molta estima”, comenta la regidora, afirmant que els visitants “van sortir molt satisfets”.

WhatsApp Image 2020-01-08 at 09.50.23

Una de les escenes del pessebre vivent dels Jardins del Monestir.


Una altra de les novetats va ser el programa d'activitats Ja és Nadal a Sant Feliu!, amb una bombolla gegant de Nadal, l'estructura rústica del Passatge dels Records i l’Avi Martí, una titella gegant de 4 metres, com a destacats protagonistes. “Vam fer l’aposta de crear una nova activitat a la ciutat. Primer vam plantejar de fer-ho durant els dies de la fira nadalenca, però vam veure que era prou important com per extreure-ho de la fira i portar-ho a un cap de setmana previ al Nadal”, comenta Cucharero.

PCC 1742-min

La bola de vidre gegant va ser un dels grans atractius de l'innovador programa 'Ja és Nadal a Sant Feliu!'.


Entre les tradicionals propostes per aquestes festes s’incloïa la Fira de Nadal, durant el pont de la Puríssima, que també va omplir La Rambla amb parades de productes nadalencs i diversos tallers per als més menuts.

Per tancar el Nadal, el 4 de gener van arribar les Carteres Reials per recollir les cartes dels infants, quelcom que “s’ha convertit ja en una tradició i és moltíssima la gent que ens hi vol acompanyar”. El dia següent va ser el moment de l’arribada dels tres Reis Mags d’Orient, sortint des del Guíxols Arena i arribant fins al Monestir, on l’Alcalde, Carles Motas, els va rebre per fer-los entrega de les claus de la ciutat davant de centenars de persones.

PCC 6905-min

L'arribada per mar de les Carteres Reials va aplegar el 4 de gener una gran quantitat de famílies a la ciutat.


A Sant Feliu hi ha hagut més d’un mes d’activitats nadalenques “que han funcionat molt i molt bé, moltíssima gent ha participat en totes, fins i tot en aquestes activitats noves que mai saps com aniran i que han agradat molt”. Entre altres propostes destaquen també la festa de Cap d’Any al Guíxols Arena, amb The Covers Band i PD Ivanote, que van omplir l’espai amb centenars de persones.

PCC 5812-min

La 'foto finish' del concert de The Covers Band és una mostra de l'èxit d'assistència que va tenir la festa de Cap d'Any al Guíxols Arena.


També han tingut lloc els tradicionals Pastorets de Sant Feliu, que l’Agrupació Teatral Benet Escriba ha portat un any més a la ciutat, “fent un esforç per renovar-los, ja que tenien moltes novetats, a més de fer-ne una representació més”. Propostes com la Sant Silvestre Ganxona i el primer bany de l'any l'1 de gener, amb l'Aquàtic Club Xaloc i el Centre Excursionista Montclar, han diversificat les propostes per a tota la família, junt amb la Gran Quina de Nadal organitzada per l'AD Guíxols, el Vilartagues CF i l'Escola de Futbol Sant Feliu, que van omplir amb centenars de persones l'envelat del Guíxols Arena.

PCC 7336-min

Mantenint la tradició però innovant-ne el contingut, les quatre funcions d'Els Pastorets van conquistar el teatre municipal de Sant Feliu de Guíxols.


PCC 5976-min-min

Unes 400 persones van donar la benvinguda al 2020 amb una bona capbussada en el primer bany de l'any.

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits