Aquest diumenge 12 de gener Concurs de Teatre Amateur a Sant Feliu de Guíxols

Aquest diumenge 12 de gener al Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, a les 18h, representació d’una nova obra del XV Concurs de Teatre Amateur ciutat de Sant Feliu de Guíxols.

La companyia Qollunaka de Barcelona, sota la direcció d’Ester batlló i Eduard Garcia, representarà “QUI TE POR DE VIRGINIA WOOLF?”, obra escrita per Edward Albee.

Qui te por de Virginia Woolf?, obra de teatre escrita per Edward Albee l’any 1962, és una àcida crítica a l’anomenat “American way of life”, l’estil de vida americà plantejat com a paradigma de progrés i de model de societat. El text ens situa a l’interior de la vida d’un matrimoni, o, més ben dit, del que queda d’ell, en el qual els retrets, el passat i la suposada poca ambició de l’un, contrasta amb les excessives aspiracions socials de l’altre. L’aparició d’una parella molt més jove, posarà a la parella madura formada per en George i la Marta al caire de l’abisme.

Venda d’entrades Anticipades a l’Oficina de Turisme en dies feiners de 10 a 18:30h. i dissabtes i festius de 10 a 19:30h.

Venda a taquilla al Teatre Auditori Narcís Masferrer al C/Callao, s/n una hora abans de la funció.

 

QOLLUNAKA-ojgeynjtw7z3uouc2lell5fatwf3rncpdcy2w89g1c

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits