Tret de sortida del Carnaval 2020 aquest cap de setmana amb el sopar de colles i el traspàs de la 'Bomba'

PCC 4848-min

L'època més festiva de l'any està a punt d'arribar a Sant Feliu de Guíxols. La ciutat es prepara, ja, pel Carnaval 2020, que arrencarà aquest dissabte, 15 de febrer, amb un triplet d'actes: la cercavila de repartiment de cartells, la festa de traspàs de la Bomba i el sopar de colles.

L'esdeveniment que genera més expectació és, segurament, el sopar popular de colles i presentació del Carnaval, que un any més es farà a l'envelat, a la carpa instal·lada a la zona del Guíxols Arena. Començarà a les 21:30 hores, tot i que s'obriran portes mitja hora abans, a les 21:00 hores. L'acte comptarà amb l'animació de l'històric presentador i clown Pep Callau i continuarà a les 22:30 hores amb la proclamació de les Padrines del Carnaval Ganxó 2020 i la presentació del/la Carnestoltes.

La festa culminarà amb un ball de discomòbil a càrrec dels guixolencs Fundación Ibiza. L'entrada val només 2€ i ja es pot comprar a l'Oficina de Turisme de Sant Feliu, a l'edifici del Monestir (de 10h a 18h). El tiquet, però, NO inclou sopar, si bé cadascú s'ha d'encarregar de portar el seu propi menjar.

PCC 4509-min 

Ara bé, abans del sopar de colles, concretament a partir de les 18:00 hores de la tarda, els carrers de la població ganxona viuran la cercavila de repartiment de cartells, una passejada amb la Colla Carnestoltes 2020 per tot l’eix comercial de la ciutat per tal de repartir els cartells i la programació del carnaval fins arribar al Guíxols Arena.

Serà a l'envelat on la festa seguirà amb el ja tradicional traspàs de la Bomba, una autèntica celebració que estarà farcida de sorpreses i que també comptarà amb l'animació de Pep Callau i els Pepsicolen. Dita festa s'iniciarà als voltants de les 19:30 hores del vespre.

IMG 2140-min

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits