Obertes les incripcions per la 3a Caminada per la Igualtat

El proper dissabte dia 7 de març de 2020 tindrà lloc la 3a Caminada per la Igualtat. Es tracta d’una ruta de 7km que seguirà el carril bici des de Santa Cristina d’Aro fins a Sant Feliu de Guíxols. La recepció dels participants es farà a la Plaça Catalunya, s/n (Ajuntament Nou) de Santa Cristina d'Aro a les 8.30h, on també s’entregarà un obsequi a les 300 primeres persones inscrites. La sortida oficial serà a les 9:00h i es caminarà fins a l’Avinguda Carrilet de Castell d’Aro (darrere de l’IES) on es pararà per esmorzar. Després la ruta seguirà fins arribar als Jardins de Juli Garreta de Sant Feliu de Guíxols on l’activitat culminarà amb una audició de sardanes.

Per participar a la caminada cal inscriure’s individualment clicant aquí (infants inclosos). S'ofereix servei d'autobús per tornar des de Sant Feliu fins a Santa Cristina (amb parada a Castell d'Aro) però les places són limitades, cal reservar plaça amb la inscripció. Podeu apuntar-vos-hi fins al dia 3 de març (inclòs).

Per a més informació:

  • Punt d’Igualtat de Santa Cristina d’Aro: 972 05 78 55 o  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro 972 81 83 41 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • SIAD de Sant Feliu de Guíxols 972 82 01 01 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Organització a càrrec d'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro, Ajuntament de Santa Cristina d'Aro i Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

Amb la col.laboració de Generalitat de Catalunya-Institut Català de les Dones, Línia d'atenció contra la violència masclista 900 900 120, Creu Roja Sant Feliu de Guíxols-Vall d'Aro, Les Violetes, Associació de dones de Santa Cristina d'Aro Ermessenda, Ecofogons d’Aro, Esclat,  Associació de dones de la Vall d'Aro, Agrupació Amics de la Sardana i Haribo

 

PCC 0232

cartell dones

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits