L'aplaçada travessia 'No a la fred!' es farà aquest diumenge a la platja de Sant Feliu

Cartell ajornat 16

El Club Aquàtic Xaloc celebra aquest diumenge, dia 16 de febrer de 2020, la travessia de natació en aigües obertes No a la fred!. L'esdeveniment esportiu s'havia de dur a terme el passat 26 de gener, però les males condicions en què van quedar la platja de Sant Feliu de Guíxols i les seves immediacions per efecte del pas de la borrasca Gloria van obligar l'organtizació a ajornar la travessia.

Per inscriure's a la nova data, cal dirigir-se a la web de l'esdeveniment -això sí, sempre i quan es compleixi el requisit de ser major d'edat. El preu de la inscripció és, des del 13 de febrer, de 20€, i l'objectiu que s'ha marcat l'entitat organitzadora és superar els participants de l'edició passada. El llindar d'inscrits serà de 150 nedadors.

Quant a recorregut, hi haurà dues possibilitats: el de 1.900 metres i el de 2.600 metres. Això sí, l'organització es reserva el dret de modificar el trajecte si les condicions climatològiques i/o marítimes són adverses; en aquest cas, es farà un recorregut de 1.500 metres que no arribarà a fer la volta al freu. La convocatòria és a les 10:00 hores del matí a la platja principal per recollir els dorsals, però no serà fins les 11:00 hores que comenci la travessia.

Untitled-1

A l'esquerra, el recorregut de 1.900m. A la dreta, el de 2.600m. / CLUB AQUÀTIC XALOC


Alguns dels serveis a disposició dels nedadors seran un guarda-roba, un guarda-bicicletes i les instal·lacions de la Piscina Municipal La Corxera per dutxar-se després de la travessia. Per tal de combatre el fred, a més, s'oferirà a cada participant una tassa de xocolata desfeta i pastetes variades un cop finalitzada la capbussada.

El Club ha assegurat que s'ha posat en contacte a través de correu electrònic amb els inscrits preguntant-los si acceptaven la nova data o bé preferien que se'ls abonés el 80% que van pagar per la inscripció. Per qulasevol dubte encara podeu posar-vos-hi en contacte a través del correu: info@clubaquàticxaloc.cat.

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits