La Guíxols Cup de vela culmina amb una victòria d'Izan Codinachs, del Club Nàutic Sant Feliu

PHOTO-2020-02-23-20-14-23-1024x768

La cinquena edició de la Guíxols Cup de vela, organitzada pel Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols, va arribar al seu punt i final el passat cap de setmana del 22 i 23 de febrer de 2020 amb l'última jornada de la competició. Han estat un total de tres caps de setmana no consecutius en què la ciutat ganxona ha rebut més de 220 regatistes d'arreu del país i del continent europeu, una edició que ha servit per consolidar encara més el campionat i per posar Sant Feliu de Guíxols al centre del mapa de l'esport nàutic d'elit. La Guíxols Cup també ha permès coronar el regatista del Club Nàutic Sant Feliu Izan Codinachs com a gran vencedor de la darrera jornada.

Després d'un primer cap de setmana dedicat a les disciplines Europa i 420, i d'un segon entorn dels Làsers, el passat dissabte i diumenge l'esdeveniment esportiu va aplegar a la població prop d'un centenar de regatistes en la modalitat d'Optimist, repartits en els grups 1, 2 i 3. El lliurament de premis, que va comptar amb la presència de la regidora Tili Ribera, va distingir el llagosterenc Izan Codinachs (Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols) com a guanyador de la regata del primer grup, el de més nivell. Van acompanyar-lo al podi Nora García (Club Nàutic El Masnou) i Yago Núñez (Club Nàutic Garraf). Pel que fa al segon grup, Iker Múgica (Club Nàutic Cambrils) va endur-se la victòria, seguit per la seva companya d'equip Ariadna Ferrer i amb el bronze de Gil Cerdán (Club Nàutic El Balís, de Sant Andreu de Llavaneres).

Aquesta cinquena edició de la Guíxols Cup ha servit per configurar l'equip de vela en modalitat d'Optimist que participarà al Campionat d'Espanya i, de retruc, ha confirmat l'hegemonia d'Izan Codinachs, del club nàutic de la ciutat ganxona, en aquesta mateixa disciplina. Un Codinachs que, després de l'última jornada, encapçala encara amb més marge respecte dels seus perseguidors la classificació a nivell estatal.