La regidora de comerç, Sònia Bartumeu, inicia una ronda de contactes amb els establiments de la ciutat

Amb l’inici de la Fase 1, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols esta realitzant visites als establiments de la ciutat, per conèixer com les propietàries i propietaris estan vivint aquesta situació excepcional. La regidora de comerç, Sonia Bartumeu, va iniciar ahir una ronda de contactes per conèixer de primera ma els dubtes i consultes que puguin tenir i fer-los un acompanyament en aquesta situació tan complicada.

“Ahir vam començar a fer visites als comerços de Sant Feliu de Guíxols per veure les dificultats que han d’afrontar, a conseqüència del tancament forçós dels seus locals per l’Estat d’Alarma i intentar recolzar-los amb la reobertura dels seus negocis després del Covid-19”, ha explicat Bartumeu. Els comerciants s’han mostrat molt agraïts per aquestes visites, ja que han servit perquè poguessin expressar dubtes o problemes que tenen i així l’Ajuntament pugui treballar-hi.

Cal recordar que el consistori ha posat a disposició dels comerciants uns cartells informatius per penjar als locals, perquè els clients sàpiguen quines son les mesures que han de prendre quan entren al local. Els cartells, adaptats a cada tipus d’establiment, es poden descarregar clicant aquí.

comersos

 

 

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits