Sant Feliu de Guíxols commemora el Dia Internacional de l'Orgull LGBTI

EbXsHWpXkAAUEGv

Diumenge, 28 de juny de 2020, se celebra la jornada commemorativa a nivell internacional de l'Orgull LGBTI (lesbianes, gais, bisexuals, transsexuals i intersexuals). Sant Feliu de Guíxols se suma a la celebració d'aquest 28-J amb múltiples actes i iniciatives per a reivindicar la igualtat i defensar i garantir els drets d'aquest col·lectiu.

La regidora d'Igualtat de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Laura Serrano, ha parlat del conjunt d'accions que es duran a terme al llarg de les properes hores englobades en el Dia Internacional de l'Orgull LGBTI 2020. "S'han pintat dos New Jersey per tal de fer visible la diversitat en múltiples llocs de Sant Feliu", comenta l'edil, que afegeix que "diferents persones de l'administració i la ciutadania van participar en la gravació d'un vídeo mentre es pintaven els blocs de formigó en qüestió". Es tracta d'una iniciativa "organitzada pel servei LGBTI de Barcelona per mostrar al món que Catalunya és una terra acollidora per a totes les persones", explica Serrano.

20200619 103630-min-min

La mateixa regidora d'Igualtat també relata que, com cada any, "s'ha proposat il·luminar durant una setmana l'Arc de Sant Benet amb els colors de l'Arc de Sant Martí". Com a novetat, Laura Serrano explica que enguany s'ha organitzat una taula rodona "entre l'administració i la ciutadania" que comptarà amb la col·laboració de "la primera associació LGBTI de la comarca del Baix Empordà". Es tracta d'un acte coordinat entre els tres SAI (Serveis d'Atenció Integral) de la comarca, conjuntament amb l'entitat Fem Poble (Platja-Castell d’Aro-S’Agaró).

L'edil ha conclòs la seva explicació sostenint que "un any més, l'administració pública es posiciona al costat de les persones, al costat de la diversitat, al costat del dret de ser, al costat de la visibilitat: a Sant Feliu de Guíxols, la diversitat ens enriqueix".

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits