Sant Feliu de Guíxols hissa la bandera blava a les platges

Aquest dijous 30 de juliol de 2020, Sant Feliu de Guíxols ha hissat la bandera blava a les platges de Sant Feliu i Sant Pol. La bandera blava és un distintiu que atorga la Fundació Europea d’Educació Ambiental a les platges que compleixen una sèrie de condicions ambientals de gestió en la zona de bany.

La regidora de medi ambient, Marifé Larragay, ha estat l’encarregada d’hissar la bandera i ha mostrat l’orgull que és aquest distintiu per la ciutat: ‘Estem molt contents perquè un any més ens han concedit el guardó de la bandera blava per la nostra qualitat de la platja, de la sorra, per les condicions ambientals i per la bona accessibilitat que hi ha per arribar a l’aigua.’

Larragay ha explicat també que enguany han hagut d’intensificar les mesures d’higiene encara més per tal de fer front a l’emergència sanitària per la Covid19: ‘Enguany estem fent neteja diària de la sorra, desinfecció de dutxes, passeres i lavabos dos cops al dia. A més tenim informadors a la platja, dos policies, socorristes de suport. Com a novetat cal dir que hem posat una passera i una barana adicional tant a la platja de Sant Feliu com a Sant Pol per facilitar l'accés a tothom.

A més, la platja està dividida en dos espais: fumadors i no fumadors per tal de potenciar la convivència entre els usuaris i que hi ha disponibles cendrers disponibles gratuïts que es poden adquirir a la caseta del socorrisme.

DSC 1605

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Facebook  Twitter  Instagram

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

© 2016-2020 Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits